FireMe in de Goed Met Geld Podcast

Onlangs werd ik door twee enthousiaste jonge heren benaderd om een interview te geven in de Goed Met Geld Podcast.

Goed Met Geld?

De Goed Met Geld Podcast is een initiatief van Arjan van Stoppen Voor Mijn Vijftigste en Bas van Fire The Boss. Deze twee bespreken alles omtrent persoonlijke financiën en financiële onafhankelijkheid. Van belastingen tot beleggen, van crowdfunding tot minimalisme, veelzijdige onderwerpen! Het is een van de weinige Nederlandse podcasts over deze onderwerpen dus ik volg ze en promoot ze ook op deze blog.


Interview met FireMe – ZZP & FIRE

Uiteraard ging ik in op dit verzoek. Er werd mij gevraagd om een lijstje van onderwerpen die we konden bespreken. Na wat kort mailcontact zat ik op een heerlijk vroege zaterdagochtend achter mijn microfoon. Nu ben ik als zendamateur wel gewend aan een microfoon voor mijn snufferd, maar dit was toch wel een beetje nieuw en spannend 🙂
Ik kreeg uitleg over de podcast, we bespraken kort wat we wel en niet zouden behandelen en toen ging het gesprek van start.


We spraken over ondernemen, hoe ik ermee startte naast mijn baan. Daarnaast ging het over mijn financiën, de switch van VOF naar ZZP, het “waarom” achter mijn FIRE gedachte en hoe mijn mindset langzaam transformeerde.


Beluister hier het resultaat van de Goed Met Geld Podcast 030

De pagina met shownotes vindt je op de site van Goed Met Geld Podcast, aflevering 030.

Inmiddels zijn er 30 afleveringen gemaakt. Eerder al waren ook Chris van The Pursuit of HOT en Geldnerd te horen in deze podcast.

Achteraf gezien had ik nog wel meer willen bespreken, wie weet komt er ooit nog een deel 2! Ik ben benieuwd naar je reactie, abonneer je op de podcast zodat je op de hoogte blijft van nieuwe afleveringen.

Photo by Jonathan Velasquez on Unsplash

Berichten gemaakt 109

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.