Over mij

Informatie over FireMe.nl

Welkom hier! Leuk dat je mijn site bezoekt, ik hoop dat je vaker terugkomt. Alweer een site over personal finance? Ja, inderdaad :). De site is ontstaan in augustus 2017 nadat ik me heb verdiept in financiële onafhankelijkheid en eerder met “pensioen” gaan. Ik ontdekte vooral veel Amerikaanse sites welke zich helemaal richten op FI (Financial Independent) / RE (Retire Early), maar in Nederland vond ik eigenlijk slechts een handjevol websites, waarbij er eigenlijk nog minder zijn die zich richten op specifiek de freelancer / ZZP-er.

Op deze site ga ik mijn ervaringen en bevindingen bijhouden welke ik ben tegengekomen (en nog ga tegenkomen) in mijn reis. Gezien mijn leeftijd, 39, 40 op het moment van schrijven, verwacht ik dat financiële vrijheid nog ver weg is aangezien ik een “pensioengat” heb van zo’n 15 jaar, maar wellicht kan ik daar nu nog iets aan doen. Mijn wens is om meer vrijheid te creëren door verstandiger met geld om te gaan.

Ik hoop dat ik bezoekers, waaronder freelancers en startende ZZP-ers kan behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt. Ook jongeren wil ik meer bewegen om na te denken over later, ik had graag deze kennis 15 jaar geleden gehad. Mijn doel is daarnaast om meer rust te vinden in de balans tussen werk en privé en om te leren hoe je ervoor zorgt dat je in het heden een gelukkig en onbezorgd leven hebt, maar ook goed voor je toekomstige zelf zorgt.

Over FireMe:

  • © 1978
  • Zelfstandig ondernemer sinds 2002
  • Echtgenoot sinds 2008
  • Vader sinds 2009
  • Freelance ZZP-er sinds 2015
  • MTS Electronica / HBO Informatica

Heb je vragen, wil je samenwerken of wil je gewoon meer weten? Mail me dan op [email protected].

Disclaimer: Ik ben géén financieel adviseur, ik kan en mag geen financieel advies geven. De ervaringen die ik deel staan vrij voor interpretatie, je blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor jouw beslissingen. Op geen enkele voorwaarde accepteer ik aansprakelijkheid als gevolg van het opvolgen van adviezen of het opvolgen van informatie op deze site. 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.