The Big 40

Deze week ben ik 40 jaar geworden….een mijlpaal, zo voelt het tenminste 🙂

Deze leeftijd doet me des te meer denken aan de mogelijkheden die we hebben gemist om financieel meer onafhankelijk te worden. De afgelopen 10 jaar zijn sowieso voorbij gevlogen. 10 jaar geleden trouwden we, werd Mrs zwanger, werden we ouders en haalde ik alsnog mijn HBO diploma. We werkten, zorgden voor onze dochter en genoten van het leven. Het hebben van een kind laat de tijd nog veel sneller voorbij gaan.

Griep

Vorig weekend had Mrs FireMe een surpriseparty voor me georganiseerd, helaas lag ik met een forse griep plat op bed. Ze moest het dus wel verklappen. Ik heb toch besloten om mee te gaan en we eindigden in het centrum van Amsterdam met onze allerbeste vrienden. Ook daar heb ik alleen maar in bed gelegen maar zij hebben flink kunnen feesten 🙂

De komende 10 jaar gaan we weer wat verstandiger om met onze financiën, dat is een belofte. Maar we gaan ook zeker blijven genieten, van elkaar en van het leven.

Berichten gemaakt 109

9 gedachten over “The Big 40

  1. Allereerst gefeliciteerd! Je somt eigenlijk precies dezelfde gevoelens op dit ik ook heb al wat wordt ik pas over een paar jaar 40.

    Ik vind het vooral goed dat je nu geniet. Blijf dat vooral doen anders is je fire/FIRO niets waard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.