Einde van 2017

Het is wat stiller op de blog, er staan nog een aantal berichten in concept maar die moeten “even” worden afgemaakt. Zojuist hebben we de kerstboom uit het huis gewerkt, we begonnen de ruimte te missen en kregen last van uitvallende naalden. Daarnaast zijn een aantal vrije dagen thuis altijd gezonde voeding voor opruimwoede, dus ineens staat alles in de weg 🙂

We hebben onze kerstdagen doorgebracht met (schoon-)familie en elkaar, deze week werk ik nog 3 dagen en dan sluit ik de kerstvakantie af met een weekje vrij.

Als ik terugkijk op 2017 is dit een belangrijk jaar geweest: inzicht in onze financiële situatie is vergroot en de toekomst iets beter uitgestippeld. Het bloggen over deze onderwerpen ervaar ik nog steeds als leuk, dus daar gaan we in 2018 nog wel mee door. In Excel heb ik een start voor een financieel plan gemaakt voor het komende jaar waarbij de focus ligt op het vergroten van de nettowaarde. Dit wordt gerealiseerd middels sparen, beleggen en aflossen van de hypotheek (en een beetje speculeren in crypto).

We wensen alle lezers een fijn uiteinde van 2017 en alle goeds voor 2018!

MrFireMe & MrsFireMe

Berichten gemaakt 109

Eén gedachte over “Einde van 2017

  1. Die nieuwe berichten komen wel een keer. Het bekangrijkste is de verandering in mindset in 2017.

    Succes met de laatste 3 werkdagen en geniet van je week vrij volgende week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.