Onze zondagen

De laatste 3 jaar heb ik veel gewerkt, zelfs op zaterdag, dat betekende dat ik zelfs in de weekends beperkte tijd met mijn gezin doorbracht. De zondagochtend probeerde ik dan als goedmakertje te gebruiken; ik sta eerder op, zorg dat de hond is uitgelaten, de boel lekker is gelucht, de vaatwasser leeg is en zorg voor afgebakken broodjes met een zacht-gekookt eitje of andere lekkernij. Ik zorg ervoor dat mijn vrouw wat langer in bed kan blijven liggen en hoop dat dochterlief stil genoeg blijft 🙂

Herkenbaar? Dit zijn mijn geluksmomentjes, ik zou dit iedere dag willen doen.

Berichten gemaakt 109

2 gedachten over “Onze zondagen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.