BENL Meetup Eindhoven

Afgelopen zaterdag 4 november werd in Eindhoven de BENL Meetup georganiseerd door Cheesy Finance en Amber Tree Leaves.
Op zaterdagochtend zat ik dus vroeg in de auto op weg naar Eindhoven, omdat het parkeren in de binnenstad niet heel goedkoop is heb ik gekozen voor een P+R buiten de stad, een buskaartje kostte € 0,50 voor een retour en het parkeren was nog geen € 3, dus ik was voordelig uit 🙂

De meetup startte rond 10.00u en duurde tot +/-18.00u. Bij binnenkomst was er ruime gelegenheid om kennis te maken met elkaar. Omdat het mijn eerste meetup was met mensen uit “de scene” heb ik veel nieuwe mensen ontmoet. Erg leuk om medebloggers tegen te komen en om eens een gezicht, persoonlijkheid en verhaal achter een blognaam te zien. Zo sprak ik o.a. met:

Het programma startte met “financial speeddate” waarbij er gelegenheid was om zo’n 10 minuten met iemand te praten, vervolgens werd een signaal gegeven om te wisselen waarbij je het volgende gesprek in ging. Ik sprak met meerdere mensen, waaronder Nicola uit Roemenië, zij heeft samen met haar partner de site whatlifecouldbe.eu en waren om de meetup om een presentatie te geven over de “FIWE”, Financial Independent Week Europe, een soort Europese versie van de Amerikaanse Chautauqua meetup (hier komen de guru’s als Money Mustache, JL Collins etc naartoe). Ook hebben zij in samenwerking met andere Europese FI-freaks een website Firehub.eu opgezet, hier werd ook een presentatie over gegeven. Daarnaast sprak ik o.a. nog met ThePursuitOfHot.blog, dat ging vooral over onze guilty pleasures dus ik verwacht dat daar nog wel een blogje uit gaat komen 🙂

Er werden presentaties gegeven over de volgende onderwerpen:

  • Cryptocurrency & Cryptotechnology
  • Financial Independence Week Europe / Uitleg site Firehub.eu
  • Investing in holdings

Tussen de presentaties door was er ruime gelegenheid om mensen te spreken, er was een overvloed aan hapjes, drankjes, snacks en later op de dag zelfs een biertje. Allemaal puik georganiseerd dus!

Ik heb het als een leuke dag ervaren, de financial speeddate vond ik een groot succes; ik heb met verschillende mensen gesproken; bijvoorbeeld die al financieel onafhankelijk waren of die juist heel spaarzaam, zuinig en bewust leefden. Nogmaals bedankt voor de organisatie en ik ben er de volgende keer weer bij!

 

Berichten gemaakt 109

8 gedachten over “BENL Meetup Eindhoven

    1. Hahaha ja die was weer fantastisch; het eindigde vroeg in de ochtend, ik geloof dat ik 03:30 op bed lag; was een lange dag dus 🙂

  1. Blij te lezen dat je het goed naar je zin gehad hebt! Dat geeft ons ook weer voldoening en motivatie om hier lekker mee door te gaan. Hoop je de volgende keer weer te kunnen spreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.