2008 – We sluiten een tweede aflossingsvrije hypotheek af

Voorjaar 2008, de kozijnen van ons huis waren nogal slecht, dat waren ze eigenlijk al toen wij er kwamen wonen, maar 5 jaar geen onderhoud doet iets met kozijnen, dat wil je niet weten. We besloten om kunststof kozijnen te kopen, we zouden immers toch nog wel een paar jaar hier blijven zitten. Er werd een tweede hypotheek op de woning afgesloten, wederom 100% aflossingsvrij. De rente werd voor 10 jaar vastgezet. De beleggingspolis werd echter niet aangepast, het bedrag was immers te overzien volgens de adviseur, en wij knikten ja. Het garantiekapitaal in de beleggingspolis besloeg nu nog maar 44% van ons openstaande hypotheekbedrag.

Berichten gemaakt 109

2 gedachten over “2008 – We sluiten een tweede aflossingsvrije hypotheek af

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.